Veel ondernemers onderschatten het belang van een goede representatieve website. Een website is tegenwoordig namelijk het visitekaartje van je bedrijf. Echter zijn er veel ondernemers die dit nog niet helemaal beseffen. Daarnaast zijn er vele ondernemers die niet het belang van de mobiele versie van een website onderschatten. Het is namelijk zo dat het grootste gedeelte van het verkeer op een website komt door mobiele telefoons. Dit houdt in dat de mobiele versie er ook perfect uit moet zien.

Hoe bouw ik de beste mobiele versie?

Het bouwen van een mobiele versie hoeft niet moeilijk te zijn. Zeker het webdesign kun je gemakkelijk zelf doen via een handige webapp zoals wordpress. Daarentegen is het lastig om een goed vindbare site te maken via deze website. Je hebt hier kennis van SEO voor nodig. SEO wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Dit kan bestaan uit de juiste linkbuilding, de juiste content en de juiste leesbaarheid van een website. Het is van belang om met deze drie factoren rekening te houden tijdens het design. Een handige tip als je gebruikt maakt van WordPress is Yoast SEO.

Het belang van een domeinnaam

Allereerst is het van belang om een domeinnaam te registreren. Dit wordt ook wel URL registreren genoemd. Het is van belang om een originele en professionele domeinnaam te kiezen. Daardoor kom je als ondernemer direct een stuk professioneler over. Doordat je op deze manier te werk gaat is de kans groter dat je gevonden wordt op zoekmachines zoals Google. Daarnaast zullen andere bedrijven of particulieren ook sneller zaken met je willen doen. Het is dan ook niet verstandig om een lastige domeinnaam te kiezen, de kans is groot dat mensen deze zoekwoorden niet in zullen typen in zoekmachines. Dit houdt in dat je website meer ‘gratis’ bezoekers ontvangt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *