Afhankelijk van wie je het vraagt, is de mobiele telefoon de grootste innovatie van de 20e eeuw of zelfs de meest frustrerende. Het is duidelijk dat de innovatie achter de smartphone slechts een van de beste creaties en ontwikkelingen in de moderne technologie is, en dat de mobiele telefoon steeds een groeiend aantal van een essentiële eenheid blijft produceren.

Mobiele telefoons hebben de interactiewereld getransformeerd. Van de allereerste oproep die in 1946 werd gedaan op een van slechts een handvol mobiele telefoons voor elke vorm van enkele van de duizenden, mogelijk miljarden telefoontjes die vandaag zijn gedaan, heeft de mobiele telefoon of mobiele telefoon de interactie voor altijd veranderd.

Vóór de innovatie van de mobiele telefoon behandelden mensen hun dagelijks leven in een continue staat van onderzoek – ongeacht of ze niet herkenden dat ze dit bereikten. Toen een vriend of zelfs familielid ontsnapte, vroegen ze zich af of de reis veilig was gemaakt. Als ze het zonder voertuigkwestie hadden gehaald toen een kind achterbleef om college te studeren, vroegen moeders en vaders zich af. Het is onzeker dat mensen ook erkenden dat ze altijd in een staat van uitdaging waren.

De mobiele telefoon veranderde elk van de vragen. Nu kunnen moeders vinden en verwijzen alsof hun kinderen zonder problemen naar hun bestemming zijn gekomen. Echtgenoten konden hun andere helften op de hoogte brengen wanneer zij laat aan het werk waren.

Als ze geen vragen hadden over de locatie van iemand, wensten ze dat ze in gedachten hadden gehouden om iets te vertellen vlak voordat ze weg waren van hun telefoon op kantoor of in de residentie. Misschien was het om de kinderen net zo goed te kiezen als te stoppen of om bij het bankbedrijf langs te gaan omdat ze de lening van een politieagent leenden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *