In dit jaar zijn er zo veel games verkrijgbaar en is het erg moeilijk om een game te kiezen. Wanneer je een nieuw spel wilt gaan kopen is het ook even goed bedenken welke je wilt en of je dat spel nog wel leuk gaat vinden na een aantal weken. Het kan ook zijn dat je al helemaal weet welk spel je graag zou willen, omdat kennissen, vrienden of familieleden dit spel ook allemaal spelen. Voordat je een keuze maakt is het handig om het spel eerst te proberen en te spelen op een console of computer van iemand die je goed kent. Wanneer je het spel gespeeld hebt en hem graag nog een aantal keer wilt spelen kan je overwegen om het spel te kopen. In dit artikel wordt er gesproken over de top 10 games voor 2020 die je gespeeld moet hebben.

1: FIFA 20

Een online voetbalspel waarbij je competities kan starten en tegen vrienden kan spelen. Stel je eigen team samen en win wedstrijden en toernooien om geld te verdienen en zo je team te versterken met steeds betere spelers.

2: Call of Duty Modern Warfare

Een online first person shooter game waarbij tactiek een hele grote rol speelt om de vijand te overwinnen met verschillende gamemodes waar je eindeloos plezier van gaat hebben.

3: Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege is de game die je moet hebben, een scherp geprijsde first person en tactische team game waarbij je snel moet reageren en tactisch je spel moet spelen om zo de hostage te bevrijden.

4: Anno 1800

Anno 1800 is een game die gemaakt is door Ubisoft. Deze game is een game waarin je steden moet bouwen en de bevolking tevreden houdt. In de game kan je de stad ontwikkelen met de missie om een zo groot mogelijk rijk te creëren. De game speelt zich af in de spannende 19e eeuw.

5: GTA 5

Een online spel vol met actie waarin je missies kan doen als een gangster en dure huizen, auto’s en andere gave dingen kan kopen. Dit spel bevat boordevol uren met plezier.

6: Need for Speed: Heat

Deze game is de perfecte game voor degene die van racen en auto’s houden. Het is een single-player spel waarin je elke race wilt winnen en zo snelle nieuwe voertuigen kan kopen.

7: The Last of Us 2

Een geweldige game vol met avontuurlijkheden. Ellie en Joel zijn samen op een missie om wraak te nemen, de vrede is namelijk verstoort door gruwelijke gewelddadigheden.

8: Red Dead Redemption 2

In de game volg je een storyline die je helemaal zelf mag gaan invullen. Het karakter waarmee je speelt is een cowboy en maak je het wilde westen helemaal wat het zou moeten zijn.

9: F1 standard Edition

Een game waarbij je als een formule 1 coureur de challenges aangaat en probeert kampioen te worden en elke race te winnen door snelle wagens te kopen en je voertuig te blijven upgraden.

10: Fallout 5

Een game vol met avonturen en een geweldige storyline die je veel plezier gaat opleveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *